⇩ Inschrijven Rots en Water ⇩

Hartelijk dank voor uw interesse in deze training! Nog even enkele toelichtingen vooraleer u onderstaand formulier invult.

Bij de aanvang van deze Rots en Watertraining krijgt elke deelnemer een contract waarin gepeild wordt naar het engagement van de deelnemer. Dit doen we om te streven naar zo goed mogelijke resultaten. 

Om veiligheidsredenen wordt er blootvoets getraind. Eventueel zijn sokken met antislip-zolen of zachte turnpantoffels of balletschoentjes ook ok. Trek sportieve, gemakkelijke kleding aan.

De inschrijving is pas verzekerd na het invullen van onderstaand inschrijfformulier en na overschrijving. Gelieve het vermelde bedrag te betalen op reknr: BE31 9795 3202 0955 met vermelding van de naam van uw zoon of dochter en de startdatum van de training.

In bepaalde gevallen is een intakegesprek gewenst. Indien dit nodig is voor uw zoon of dochter (omdat er bijvoorbeeld een bepaalde problematiek is), mag u contact opnemen op volgend mailadres of gsmnummer: info@sterkestroom.be of 0472 74 97 87 . Een intakegesprek voor een Rots en Watertraining kost 35 € (niet te verwarren met een intakegesprek voor individuele therapie)

Ook een evaluatiegesprek is mogelijk na de lessenreeks. Zo'n evaluatiegesprek kost 30€.

Inschrijfformulier