Inschrijven Rots en Water, Mayoki

Hartelijk dank voor uw interesse in deze training! Nog even enkele toelichtingen vooraleer u het formulier invult.

Naar aanleiding van de maatregelen m.b.t. het bestrijden van de verspreiding van het Corona-virus, zorgen wij voor een licht aangepaste trainingsformule. Bij het binnenkomen en buitengaan van de deelnemers, zal de trainer en elke volwassene een mondmasker dragen. Tijdens de les worden mondmaskers afgezet omdat we werken met fysiek inspannende oefeningen. We trachten zo goed mogelijk afstand te bewaren en werken - in plaats van met handcontact - met een aantal attributen die regelmatig worden ontsmet. 

Bij de aanvang van deze Rots en Watertraining krijgt elke deelnemer een contract waarin gepeild wordt naar het engagement van de deelnemer. Dit doen we om te streven naar zo goed mogelijke resultaten. Het is belangrijk dat u als ouder dit engagement ondersteunt.
Om veiligheidsredenen wordt er blootvoets getraind. Eventueel zijn sokken met antislip-zolen of zachte turnpantoffels of balletschoentjes ook ok. Trek sportieve, gemakkelijke kleding aan.

Voor de trainingen in Grembergen krijgt u een factuur toegestuurd met alle gegevens erop om te betalen.
De inschrijving is pas verzekerd na het invullen van onderstaand inschrijfformulier en na overschrijving van het genoemde bedrag op de rekening van Mayoki, Grembergen. 

In bepaalde gevallen is een intakegesprek gewenst. Indien dit nodig is voor uw zoon of dochter (omdat er bijvoorbeeld een bepaalde problematiek is), kan u contact opnemen met sterkestroom@gmail.com of 0472 74 97 87 . Ook een evaluatiegesprek is mogelijk na de lessenreeks. Elk intake- of evaluatiegesprek kost 30€. 

Tekst hier invullen...